Workshops Door opgesmukt

Workshop info

Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor jezelf, groepsuitje of vrijgezellenfeest? Dan zit je bij mij aan het juiste adres! Wil je nou ook ontdekken waar jouw creatieve krachten liggen, kom dan  gezellig een van mijn leuke creatieve, maar vooral gezellige workshops doen. 

Inbegrepen tijdens elke workshop: 

Koffie, thee, frisdrank, vruchtensap en iets lekkers zit standaard bij iedere workshop inbegrepen. Van thema workshop tot workshop op maat, en van  bedrijfsfeestje tot vrijgezellenfeest, niets is te gek en  kan geregeld  worden. Zo ook tegen meerprijs een lekkere Lunch, High Tea of een High Wine bij bestellen!

Ik ga ervan uit dat als je je niet fit voelt, of klachten ervaart die bij het Covid-19 ziektebeeld horen, je de cursus zelf zult verplaatsen naar een andere datum.

Wil je liever een workshop op locatie?!

Ook dit behoort tot een  mogelijkheid. Workshops op locatie zijn te boeken vanaf 5 personen, bij 8 of meer personen is de gastvrouw of heer gratis en moet de locatie geschikt zijn voor de 1,5 meter regel. 

Let op!

Email of telefonische geboekte workshops kunnen tot 24 uur van te voren worden afgezegd of verzet in overleg naar andere datum. Bij afzegging op de dag zelf worden de kosten in rekening  gebracht i.v.m. de gemaakte kosten, en de niet meer te boeken plekje die daarmee vrij komt.

Wil je iemand een workshop cadeau doen, en je wilt deze per post ontvangen?! 

Stuur mij dan even een E-mailtje: info@opgesmukt.nl

Categoriën

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een van de Annie Sloan officiële workshops!

Wist je dat Annie Sloan al 30 jaar hét Chalk Paint-merk uit Engeland is? En dat het wereldwijd wordt verkocht en is (nog steeds) met niets te vergelijken. Of je nou ervaren of onervaren bent met Annie Sloan iedereen kan na wat basis technieken lekker met deze geweldige verf aan de slag. Ter introductie geef ik je een speciale en alléén voor deelnemers aan de workshop Verftechnieken I maar liefst 10% korting op alle kleuren Chalk Paint, alle wax en lacquer en het hele assortiment verf- en wax kwasten van Annie Sloan, daarnaast kun je gebruik maken van enkele unieke Annie Sloan-aanbiedingen, deze kortingen en aanbiedingen zijn alleen geldig op de dag van je workshop.

Volg Opgesmukt op social media